For krop og sjæl
Fysiurgisk massage

Hvad er fysiurgisk massage?


"Fysiurgisk" betyder egentlig bare at massagen tager udgangspunkt i kroppens anatomiske opbygning af muskler, knogler, ledbånd og sener. 

Jeg laver altid en individuel vurdering af, hvor "skaden" sidder, da det giver mig det bedste udgangspunkt for at hjælpe netop DIG, med dine gener og smerter. Min behandling vil altid foregå i samarbejde med dig, det betyder at jeg fortæller undervjes, hvad jeg støder på af blokeringer, myoser, spændthed osv. Din krop fortæller langt hen af vejen, hvorfor problemet er opstået. Men der vil altid være brug for at høre fra dig, hvornår du mærkede smerten, hvilken bevægelse gjorde du, hvor længe har du gået med smerten osv. 


Ved fysiurgisk massage går jeg i dybden i dine muskler, for at løsne eventuelle myoser og spændte muskler, dette gør jeg for øge blodgennemstrømningen i de spændte områder og dette har den effekt, at kroppen øger evnen til at udskille affaldsstofferne, som bliver frigivet under massagen. 

Det er også derfor det er vigtig at drikke godt med vand, efter en behandling, for at hjælpe kroppen med at transportere affaldsstofferne ud i urinen og dermed ud af kroppens system.Symptomer, fysiurgisk massage kan afhjælpe:

  • Spændingshovedpine
  • Ryg-, skulder-, nakke-, balle-, ben- og knæsmerter
  • Smerter i armene, musearm/golfalbue/tennisalbue
  • Muskelspændinger
  • Træthed
  • Lændesmerter
  • og mange andre.


Er du i tvivl om fysiurgisk massage kan gøre noget godt for dig, så tag kontakt, og lad os sammen finde ud af, hvad der er det rigtige for dig.Er der bivirkninger ved fysiurgisk massage? 

Ud over at du vil blive øm i kroppen dagen efter, så nej. Den ømhed der opstår, kan du sammenligne med træningsømhed og den forsvinder igen indenfor 24 timer. Hvis du glemmer at få nok vand efter din behandling, vil du muligvis få lidt hovedpine, blive lidt "øv" i kroppen og din urin kan lugte meget koncentreret - men fortvivl ej! Du skal bare sørge for at hælde vand indenbords, så forsvinder generne forholdsvis hurtigt af sig selv.